Welkom bij Baeten Cybersecurity!

Wij willen jou en je organisatie bewust maken van het belang van Cybersecurity in je privé en werksituatie en je helpen deze te verbeteren en je mediawijsheid te vergroten

Gratis Cybersecurity Check

Wist je dat 71% van de Nederlanders nog nooit gehoord heeft van Cybersecurity en niet weet om te gaan met de veiligheidsrisico’s van internet-gebruik?

Ons onderzoek, jouw Check
Wij doen onderzoek naar jouw beleving van Cybersecurity en geven je tips om deze te verbeteren. We brengen zoveel mogelijk issues op dit gebied in kaart met hun risico’s, mogelijke preventies en passende oplossingen. 

Jouw check
Doe onze gratis Check en je weet in ±10 minuten wat jouw veiligheidsscores zijn en kunt hiermee jouw Cybersecurity verbeteren. 

De Check bestaat uit 4 thema's:

  • Mijn digitale werkplek
  • Zicht op actuele bedreigingen
  • Mogelijke oplossingen
  • Afronding

 

Waarom is Cybersecurity belangrijk?

Technologie is overal

Technologie is een onlosmakelijk onderdeel van het leven geworden. Dagelijks maken we gebruik van internet-technologie op laptops, tablets en smartphones maar ook op slimme apparaten zoals een thermostaat, robotstofzuiger of smartwatch. De samenleving digitaliseert razendsnel en daardoor veranderen de zakelijke processen in het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorg, maar ook in ieders privésituatie. Naast dat dit voor veel nieuwe kansen zorgt, maakt het ons ook kwetsbaar voor cyberaanvallen en digitale fraude.

Cybercriminaliteit vraagt om Cybersecurity

Cybersecurity en Privacy worden een steeds groter probleem in privé en werksituaties. Identiteitsfraude, fake nieuws, hacken, datalekken, cyberaanvallen, Phishing, Ransomware enzovoort. Wij vinden dat iedereen die internet-technologie in de privé of werksituatie gebruikt, zich bewust moet zijn van de issues op het gebied van Cybersecurity en Privacy. 

De realiteit is dat 100% security niet mogelijk is, maar wel dat een gewaarschuwd mens voor twee telt en minder kans op schade heeft. 

Wij gaan jou helpen je kennis en mediawijsheid te vergroten en je Cybersecurity te verbeteren
Zo ben jij goed beschermd online!