Gehackte website herstellen

Als jouw website gehackt is, dan kan dat leiden tot grote problemen zoals het verlies van gegevens en het beschadigen van jouw reputatie. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor hulp. Wanneer u contact met ons opneemt, zorgen wij dat jouw website weer veilig wordt. We lossen de problemen op en zorgen dat jouw computer en gegevens weer veilig zijn. Onze dienstverlening is erop gericht u volledig te ontzorgen. Of u nu een kleine of grote website heeft, wij staan voor u klaar om u te helpen bij het herstellen van de schade en het voorkomen van toekomstige problemen. Zo kunt u weer met een gerust hart verder met jouw bedrijf.

Als je website is gehackt kan dat behoorlijk stressvol zijn. Gelukkig staan wij voor je klaar om je te helpen. Als je contact met ons opneemt, zorgen wij ervoor dat alle problemen worden opgelost en dat jouw computer en gegevens weer helemaal veilig zijn. We begrijpen hoe belangrijk jouw website voor jou is, daarom willen we je volledig ontzorgen en je verzekeren dat we alles in het werk stellen om jouw website snel weer online te krijgen. Of je nu een kleine of grote website hebt, we helpen je graag bij het herstellen van de schade en het voorkomen van toekomstige problemen. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen!


Is een Wordpress website veilig?

Content management systemen (CMS) zoals Joomla en WordPress worden veel gebruikt voor het bouwen van websites omdat ze het gemakkelijk maken om content toe te voegen en te bewerken. Helaas zijn deze systemen ook kwetsbaar voor hackers vanwege de grote populariteit en het grote aantal beschikbare plug-ins en thema's. Omdat deze systemen open source zijn, is de broncode toegankelijk voor iedereen, waardoor hackers gemakkelijk kunnen zoeken naar zwakke plekken. Bovendien is het niet ongebruikelijk dat website-eigenaren verouderde CMS-versies gebruiken of plug-ins en thema's van derden installeren zonder de beveiligingsrisico's te begrijpen. Dit vergroot het risico op een succesvolle hackpoging en onderstreept de noodzaak om goede beveiligingsmaatregelen te nemen en regelmatig updates uit te voeren om kwetsbaarheden te verminderen.

Wordpress en Joomla zijn met het oog op cybersecurity niet ideaal. Indien ze toch gebruikt worden, is het extra belangrijk om goede maatregelen te treffen. Dit kan echter beter uitbesteed worden aan een derde partij zelfs als je een ICT werknemer of afdeling hebt. De kennis van kwetsbaarheden vinden is namelijk erg specifiek en veranderd continu.


Gehackte website service

Is jouw website gehackt? Dat is natuurlijk super vervelend. Maar geen paniek, wij helpen je graag bij het oplossen van alle problemen en zorgen dat jouw website en gegevens weer helemaal veilig zijn.

Onze dienstverlening is erop gericht om jou volledig te ontzorgen. Of je nu een kleine of grote website hebt, wij staan voor je klaar om jou te helpen bij het herstellen van de schade en het voorkomen van toekomstige problemen.

Waarom zou je voor ons kiezen? Allereerst hebben we jarenlange ervaring in het oplossen van hacks en het beveiligen van websites. We werken met de nieuwste technologieën en volgen de ontwikkelingen op de voet om jouw website veilig te houden. Daarom kunnen wij ook met spoed de hack snel oplossen.

Hoe herstellen wij gehackte websites?

Wanneer een website gehackt wordt, is het belangrijk om snel en doortastend te handelen om verdere schade te voorkomen. Als team nemen wij de volgende stappen om een gehackte website te herstellen.

1. Identificatie van gehackte bestanden
We beginnen met het identificeren van de gehackte bestanden op de website en de database. Dit geeft ons een duidelijk beeld van de omvang van de hack.

2. Verwijdering van gehackte bestanden
We verwijderen de gehackte bestanden zo snel mogelijk om verdere schade te voorkomen. Dit gebeurt zowel op de website als in de database.

3. Verandering van wachtwoorden
We veranderen alle wachtwoorden, inclusief de CMS, database en FTP-server wachtwoorden. We gebruiken hiervoor sterke wachtwoorden die niet te raden zijn.

4. Verbetering van beveiliging
Na het schoonmaken van de website, verbeteren we ook de beveiliging van de website. We maken nieuwe gebruikersaccounts aan, updaten het CMS en de modules en stellen de bestandsrechten opnieuw in. We controleren ook de hosting nauwlettend om ervoor te zorgen dat de serverconfiguratie goed is en dat alle updates zijn uitgevoerd. Ook leveren we een schone back-up aan.

5. Software updaten en beveiligingssoftware installeren
We zorgen ervoor dat alle software, inclusief het CMS, de plug-ins, thema's en andere componenten up-to-date zijn met de nieuwste patches. Ook installeren we beveiligingssoftware, zoals een firewall of malware scanner, om toekomstige aanvallen te voorkomen.

6. Controle van de database
We controleren de database op verdachte activiteiten en verwijderen eventuele ongeautoriseerde gebruikers.

7. Back-up maken
We maken een back-up van de schone website en slaan deze op een veilige plaats op.

8. Verwijdering van blacklists
Als de website op een blacklist staat, nemen we contact op met de blacklist-provider om deze te verwijderen.

9. Beoordeling van beveiliging
We beoordelen de beveiliging van de website en implementeren extra beveiligingsmaatregelen indien nodig. Het is belangrijk om de oorzaak van de hack te achterhalen om toekomstige aanvallen te voorkomen. We overwegen om een beveiligingsdeskundige te raadplegen als we niet zeker weten hoe we onze website kunnen beveiligen.

10. Controleren van de database
Wij controleren de database op verdachte activiteiten en verwijderen eventuele ongeautoriseerde gebruikers.

Het is belangrijk om de oorzaak van de hack te achterhalen om toekomstige aanvallen te voorkomen. Overweeg om een beveiligingsdeskundige te raadplegen als je niet zeker weet hoe jouw website goed kan worden beveiligd.


Wat zijn de meest voorkomende manieren waarop websites gehackt worden?

Hier zijn een paar veelvoorkomende redenen waarom een website gehackt kan worden.

1. Kwetsbare CMS, plugins of thema's

Aanvallers maken regelmatig gebruik van kwetsbaarheden in CMS en externe componenten om websites te compromitteren. Geautomatiseerde aanvallen gericht op bekende kwetsbaarheden van websites zijn een van de belangrijkste oorzaken van gehackte websites. Houdt jouw CMS en externe componenten altijd up-to-date met de nieuwste patch.

2. Zwakke wachtwoorden

Brute force-aanvallen raden duizenden inlog combinaties om ongeautoriseerde toegang tot een website te verkrijgen. Als u zwakke of gemakkelijk te raden inloggegevens gebruikt op jouw website of database, is de kans groter dat u slachtoffer wordt van een brute force-aanval - vooral als u geen website firewall gebruikt om het te voorkomen.

3. Onjuiste bestandsrechten

Jouw webserver gebruikt een aantal regels om de toegang tot website bestanden te controleren. Als de bestandsrechten niet goed zijn ingesteld, kunnen hackers gemakkelijk website bestanden wijzigen en zo toegang krijgen tot jouw gegevens en server.

Neem contact met ons op en laat ons je helpen bij het oplossen van jouw gehackte website. Wij zorgen ervoor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de digitale veiligheid van jouw bedrijf.
 

Kenmerken

 • Wordpress, Joomla en andere CMS systemen zijn extra kwetsbaar voor hacks
 • Een hack oplossen is zeer complex.
 • Er zijn een groot aantal stappen dat we daarvoor nemen.
 • We controleren zowel de bestanden als ook de database .
 • Na het schoonmaken verbeteren we ook de beveiliging en maken we: 
 • nieuwe gebruikersaccount aan
 • updaten we het CMS en de Modules
 • schermen we CMS informatie af
 • stellen we de bestandsrechten op de server opnieuw in
 • We kijken of de hosting veilig is: we controleren de serverconfiguratie en of de updates allemaal zijn uitgevoerd.
 • Ook leveren we een schone back up aan.
 • We monitoren jullie systemen om er zeker van te zijn dat het probleem echt opgelost is.

Vraag gratis intakegesprek aan

×

Weet je niet waar je moet beginnen om jouw organisatie online veiliger te maken? Wil je persoonlijk advies hoe je zorgt voor een betere Cybersecurity? Plan dan een gratis én vrijblijvend intakegesprek in!

 • Gesprek van 15 a 30 minuten
 • Antwoord op jouw vragen over online beveiliging
 • Advies op maat over welke stappen je kunt zetten voor jouw organisatie
 • Snel inzicht of onze oplossingen aansluiten bij jouw situatie en apparatuur

 

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat je een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
1 + 0 =